Kuchenne rewolucje: Przędzel
W 2. odcinku 27. sezonu programu Kuchenne rewolucje Magda Gessler poznała Macieja. Po 18 latach pracy w gastronomii mężczyzna postanowił spełnić swoje marzenie i otworzyć własną działalności. Choć Maciej robił wszystko, aby odnieść sukces, i podawał gościom swoje autorskie dania z kuchni polskiej, zajazd Dwa Koguty dotychczas nie przynosił mu odpowiednich zysków. Magda Gessler przekonała się, że właściciel lokalu jest bardzo wymagający wobec swoich pracowników. Maciej sam przyznał, że jest zmęczony natłokiem obowiązków i chciałby dowiedzieć się, co zrobić, aby jego sytuacja finansowa się poprawiła. Właściciel lokalu stwierdził, że przyjmie krytykę od Magdy Gessler, ale tylko jeżeli uzna, że jest ona uzasadniona i dodał, że sam zawsze uważał, że ''pochlebstwami nie robi się progresu, tylko i wyłącznie krytyką''. Po spróbowaniu dań i spotkaniu z pracownikami w kuchni prowadząca Kuchenne rewolucje nie ukrywała przed właścicielem, że zmianie powinna ulec nie tylko organizacja pracy, ale też dania, które jej zdaniem nie były dobrze doprawione. Magda Gessler postanowiła pomóc właścicielowi to zmienić i zgodziła się na przeprowadzenie rewolucji.Gospoda Lasowiackie serce: Przędzel - dalsze losy
Wszystko wskazuje na to, że Zajazd Dwa Koguty odniósł sukces po wizycie Magdy Gessler. Lokal zmienił nazwę na Gospoda Lasowiackie serce i jest otwarty do dziś. Magda Gessler wprowadziła zmiany zarówno w menu, jak i we wnętrzu lokalu, wzbogacając go o biało-czerwone dodatki.Gospoda Lasowiackie serce: Przędzel - menu
Gospoda Lasowiackie serce: Przędzel - adres
To jest uproszczona wersja artykułu. KLIKNIJ aby zobaczyć pełną wersję (np. z galeriami zdjęć)
⇓
⇓
Spodobał Ci się ten news? Zobacz nasze największe HITY ostatnich 24h
Skomentuj