Kuchenne rewolucje: Warszawa
W 3. odcinku 27. sezonu programu Kuchenne rewolucje, Magda Gessler poznała Daniela, który prowadzi swój własny bar mleczny w centrum Mokotowa. Właściciel pochodzi z Ukrainy i przeprowadził się do Polski w wieku 17 lat. Zanim zdecydował się na otworzenie własnego lokalu, zajmował się sprzedażą kebabów. 22-latek szybko przekonał się, że prowadzenie własnego biznesu nie jest takie proste. Jego niewielki bar mleczny dotychczas nie przyciągał wielu klientów, dlatego postanowił zwrócić się o pomoc do Magdy Gessler. Prowadząca Kuchenne rewolucje zgodziła się na przeprowadzenie metamorfozy baru mlecznego Daniela. Restauratorka nie tylko wytłumaczyła mu, co powinien zrobić, aby odnieść sukces w branży gastronomicznej, ale też wprowadziła zmiany we wnętrzu jego lokalu, aby ten stał się bardziej zachęcający dla potencjalnych klientów. Na ścianie pojawiła się kolorowa tapeta w kwiaty polne, a na stołach kwieciste obrusy.Bar Koperkowy: Warszawa - dalsze losy
Bar mleczny w trakcie Kuchennych rewolucji otrzymał nazwę Bar Koperkowy. Wszystko wskazuje na to, że Magdzie Gessler udało się sprawić, aby właściciel odniósł sukces. Lokal jest otwarty do dziś i można go znaleźć w mediach społecznościowych.Bar Koperkowy: Warszawa - menu
W menu Baru Koperkowego znajdują się dania obiadowe takie jak zupy, kremy, sałatki, żeberka, golonka, pierogi i gnocchi. W karcie dań nie brakuje między innymi zupy koperkowo-kalafiorowej z cielęciną, zacierkami i kalafiorem, pierogów z kozim serem i fetą na musie szpinakowo-szczawiowym oraz połówki kurczaka po polsku z nadzieniem z chałki, wątróbki kurczaka i masła. Wszystkie trzy dania zostały podpisane nazwiskiem Magdy Gessler. Ceny dań zaczynają się od około 20 złotych i sięgają około 60 złotych.Bar Koperkowy: Warszawa - adres
Bar Koperkowy znajduje się przy ulicy Puławskiej 84 w Warszawie.To jest uproszczona wersja artykułu. KLIKNIJ aby zobaczyć pełną wersję (np. z galeriami zdjęć)
⇓
⇓
Spodobał Ci się ten news? Zobacz nasze największe HITY ostatnich 24h
Skomentuj