Pho to danie lekkie, zdrowe, smaczne - i dlatego idealnie wpasowuje się w aktualne trendy. Ale to nie tylko jedna z najsłynniejszych zup z makaronem, to także prawdopodobnie jedna z najbardziej różnorodnych zup na świecie! Świetnie smakuje zarówno z wołowiną, jak i z kurczakiem, a także w wersji wegetariańskiej lub wegańskiej. Nic zatem dziwnego, że stała się daniem kultowym. I to nie tylko w Wietnamie. W swym triumfalnym pochodzie przez świat trafiła do modnych barów z zupami od Australii po Stany Zjednoczone. W Polsce również jest już o niej bardzo głośno i dziś nie sposób zliczyć restauracji serwujących pho bo i pho ga. Tę pyszną zupę z makaronem ryżowym można też przygotować w domu, używając kilku prostych składników. Ta książka pokaże ci, jak sprawić, by za każdym razem się udawała.
Premiera (Świat)
14 października 2021Premiera (Polska)
14 października 2021ISBN
978-83-8234-256-7Polskie tłumaczenie
Emilia SkowrońskaLiczba stron
176Autor:
Simi Leistner, Stefan LeistnerGatunek:
Książka kucharskaWydawca:
Polska: Prószyński i S-ka