Pascal przez parę tygodni podróżował po Polsce i Francji, aby pokazać Wam najciekawsze miejsca i ciekawostki kulinarne. Ugotował wiele smacznych dań. Przyszedł czas, aby połączyć polskie i francuskie korzenie Pascala. Oto niespodzianka dla wiernych widzów programów kucharza: odcinek specjalny, a w nim niepublikowane materiały. Pascal zdradzi kilka przydatnych trików kulinarnych. Dowiecie się, jak uwędzić w domu rybę i jak prawidłowo zamrozić owoce. Czekają na Was również dwa zupełnie nowe przepisy. Wraz z Pascalem powrócimy do Paryża. Tam, na brzegu Sekwany, kucharz przygotuje smaczny i piękny deser gruszkowy. Do Polski wrócimy, aby pokazać, jak wspaniałe warzywa można znaleźć w naszym kraju. Pascal wyczaruje pyszną sałatkę z fioletowej marchwi i pomarańczowych buraków. Oryginalnym dodatkiem będzie pesto z liści rzodkiewki. Zapraszamy!
Reklama
Reklama